HGB verhuur logo

Steigerverhuur Bodegraven; verhuur van aluminium steigers van het merk Layher

Wij verhuren aluminium steigers van Layher, van het type Layher Blitz. Door middel van een eenvoudige instructie is het materiaal gemakkelijk en snel door u zelf op te zetten. Naast het lichte gewicht is dit dan ook de voornaamste reden dat wij voor dit type steiger hebben gekozen.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de steigerverhuur of bekijk de Layher gebruikershandleiding voor montage en overige tips.

Een steiger op het water plaatsen? Verhuur kunststof pontons

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw steiger op het water te plaatsen? Kunststof pontons zorgen voor een stabiel oppervlak waar u relatief eenvoudig een steiger op kunt plaatsen. Naast het plaatsen van een steiger, kunt u ook een tijdelijke brug of partydeck creëren met deze kunststof delen. Wij maken gebruik van kunststof koppelbare pontons, van 100 x 50 x 40 cm. Het drijfvermogen van de pontons bedraagt 350 kg per m2.

Goedkoop en functioneel een schaftkeet met kenteken

U heeft een schaftkeet nodig op uw werk maar wilt hier niet teveel voor betalen? Bij ons kunt u voor een bedrag van 25 euro per week onze schaftkeet huren, het is niet moeders mooiste, maar wel functioneel en een prima plekje om te vertoeven in de welverdiende pauzes. De keet heeft een eigen kenteken en mag achter elke wagen vervoerd worden.

Transport van steigermaterialen? Verhuur van aanhangers bij HGB Verhuur

Naast de verhuur van materialen, kunt u ook een aanhanger bij ons huren om de materialen te vervoeren. Wij verhuren een 3-tons en een 2-tons aanhanger, beide tandemassers. Voor de beschikbaarheid of voor het reserveren adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Houdt u van gemak of rijdt u liever niet met een aanhanger? Het transport is uiteraard ook door ons te verzorgen. Wij leveren de materialen bij u af en komen deze op de afgesproken dag weer ophalen.