HGB verhuur logo

Huur ook een steigerlier voor uw klus: GEDA steigerlier Maxi 120S

Nieuw in ons verhuurprogramma hebben wij dé steigerlier van dit moment: de GEDA Maxi 120S. Deze lier blinkt uit in eenvoud en kracht. De lier wordt eenvoudig aan de onderzijde van de steiger bevestigd, u hoeft deze dus niet naar boven te sjouwen! De maximale werkhoogte van de lier bedraagt maar liefst 40 meter. Dit maakt het een ideaal hulpmiddel in de bouw, ook voor grote voeg- en renovatieprojecten.

Een echte allrounder, mede door de verschillende attributen zoals de transportkar, emmerbeugel (vier emmers), stenenkorf en haakdrager met vijf lasthaken, is deze lier een echte alleskunner en ideaal hulpmiddel! Voor meer informatie over deze veelzijdige lier, verwijzen wij u naar de onderstaande video’s. Meer informatie is te vinden op de website van de fabrikant: de GEDA Maxi 120S steigerlier.

Materialen eenvoudig omhoog

De zwenkarm welke op de bovenste verdieping bevestigd wordt, draagt er zorg voor dat materialen eenvoudig omhoog gehesen kunnen worden en op de gewenste verdieping naar binnen kunnen worden gehaald.

De bekabelde afstandsbediening voor de lier heeft 10 meter lengte. De twee hijssnelheden van deze elektrische lier zijn 20 of 60 meter per minuut. De beveiliging tegen overbelasting en de slappe kabelbeveiliging zorgen voor veilig werken op de bouwplaats.