HGB verhuur logo

Verhuur Layher aluminium steigermateriaal

Wij vinden ergonomie erg belangrijk en houden het werk graag zo licht mogelijk voor onze mensen en derden. Vandaar dat wij vanaf het begin geïnvesteerd hebben in aluminium steigermateriaal. De normaal zo zware stelramen, zijn bij ons altijd van aluminium en niet hoger dan de bekende 2 meter maat, daar dit ook zorg draagt voor een prettige werkomgeving qua sta- en werkhoogte.

Op de site van Layher vindt u ook de onderdelen die er in dit systeem zijn, het gaat om het type Layher Blitz. Om te informeren naar de voorraad, kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Om hoogteverschillen op te vangen, of vaak handig bij doorbouwen op daken, beschikken wij ook over hoogtes van 0,66 meter en 1,00 meter. De leuningen zijn voornamelijk van staal, maar ook aluminium is ruimschoots aanwezig. De stalen leuningen zijn echter prima te tillen en in combinatie met de aluminium stel- ramen, zorgt dit nog steeds voor een zeer prettige steiger qua gewicht. Ons materiaal bestaat voornamelijk uit het Type Layher Blitz, er zitten echter ook een tweetal andere merken tussen het materiaal, deze zijn volledig compatibel met het Layher materiaal, en doen niet in kwaliteit onder.

Qua vakbreedtes hebben wij voornamelijk 2,57 meter, omdat dit in de praktijk het meest handigste blijkt en ook qua gewicht nog het meest hanteerbaar is. De volgende formaten hebben wij ook in voorraad, echter in mindere aantallen:

  • 0,73 meter
  • 1,09 meter
  • 1,57 meter
  • 2,07 meter
  • 3,07 meter

Tevens zijn er voldoende consoles beschikbaar met bijbehorende vloeren, zodat de steiger eenvoudig aan de buitenzijdes uitgebreid kan worden met 0,73 meter of 1 meter. Deze zijn op elke hoogte te bevestigen. Ook beschikken wij over de bekende tralieliggers, te weten 2 stuks van 5 meter en 4 stuks van 4 meter. Met deze extra delen zijn lange overbruggingen zeer eenvoudig te realiseren en uiteraard zijn ook deze delen van aluminium.

Wij beschikken ook over de mooie dak steigers van Layher, welke met behulp van verlengbare nokladders en consoles, eenvoudig te monteren zijn en voor een veilige bereikbaarheid van schoorstenen zorgen. Door middel van een eenvoudige instructie, is al het materiaal ook zeer eenvoudig en snel door u zelf op te zetten, daarom hebben wij ook voor dit degelijke en ideale materiaal gekozen.

Bekijk een aantal steiger voorbeelden; eindeloze mogelijkheden

Onderstaand vindt u een aantal steiger voorbeelden. Twijfelt u of wij uw wensen in ons assortiment hebben? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen, of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina: contact met HGB Verhuur.